2013 februárjában volt a Zumba oktatói képzés. Akkor szakítottam az addigi életemmel, az indiai tánccal.

Alig voltam egy pár Zumba órán előtte, csak hogy kipróbáljam. Nem volt egy darab fitnesz ruhám sem, mert addig csak az indiais ruhákban táncoltam. Anyukám adott egy nadrágot, meg barna kötött pulcsiban, sima C&A-s pólóban voltam.

Danikám még 9 hónapos volt, azok voltak az első napok, hogy nap közben nem szopizott, estére majd szétrobbantam a sok tejcsitől.

Az oklevél átvételénél sírtam, mert a pénzem a Zumba vállalat szövevényes rendszerében elkavarodott, alig akartak beengedni a képzésre, és úgy volt, hogy az oklevelet sem kaphatom meg.

Egy hónap múlva került elő, hogy hova lett, egy olaszországi képzésre vártak, ahol nem jelentem meg.
'Nena' Eleni Daskalopoulu ZES


Zumba B1 képzés, Debrecen, 2013. február 16-17.

...

És amitől féltem, hogy három-négy év után meg fogom unni a Zumbát, jelentem nem történt meg. Hiszen mindig új zenéket hozhatok, és mindig azokat, amik lelkesítenek és felpörgetnek! Imádom az eseményeket és továbbképzéseket, ahol mindig szárnyra kapok a kollégák és vendégeik közt! Utazhatok általa csodás helyekre! Életem legjobb döntése volt! EVER!

‪----

Köszönöm az IWI-nek, hogy Debrecenben szervezett pont akkor egy B1 képzést és Zopcsák Lászlónak, hogy kezeskedett értem.

Köszönöm Lendvai Mónika bajtársaimnak, hogy visz mindenhova!

Köszönöm a törzsvendégeimnek, hogy olyan rég kitartotok mellettem és a rendszeresen érkező újaknak, hogy jönnek! Nagyon fontosak vagytok nekem!